FIFA 14

FIFA 14



FIFA 14
Ateş her geçişte heyecanını hissedin, ve yeni dokunmatik kontrolleri ile mücadele. Eğer kupayı kazanmak için turnuvada tüm diğer takımları yenebilir? Yani, başka bir meydan kabul etmeye hazır mısınız? Bunu kabul ettik, bu yüzden hangi etki düzeyi ile size zaman içinde bu oyun ilerlemek nasıl ve göreceksiniz. FIFA 14 ile oraya!
33 ligler, 600 lisanslı takım ve 16.000 'den fazla oyuncu özelliği. İngiltere Premier Lig ve La Liga gelen Alman Bundesliga ve ötesine. 34 otantik stadyumlarda zafer doğru yürümeye. Ayrıca, mobil ilk kez, İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca ve İspanyolca yorumlarda dinleyin!
MAÇ GÜNÜ ÇILGINLIĞI
EA SPORTS ™ Football Club Maç Günü favori kulüp kalp takip sağlar. Üst liglerde gerçek-dünya armatürleri ile birlikte oynamak. Ekip şeklinde her yaralanma, süspansiyon ve değişim oyun yansıtılır - nerede olursanız olun bağlı tutmak!
SİZİN ULTIMATE takım yaratmak
Kazanmak ve ticaret, veya kendi fantezi takım oluşturmak için FIFA oyuncuları satın almak ve satmak. Oyun stili, oluşumu, kitleri, ve daha seçin. Ekibi geliştirmek için yeni oyuncular ve öğeleri onları harcamak, sonra para kazanmak için turnuvalarda yarışmak. Ücretsiz ya da satın alma paketleri için oynayın. Seçenekler sonsuzdur!
Inuitive YENİ TOUCH KONTROLLERİ
Tutun ve alanın etrafında taşımak için oyuncular sürüklemek, ateş, okutma geçmek için dokunun - ve daha fazlası! Kelimenin tam anlamıyla - FIFA 14'in yeni Dokunmatik Akış Kontrolleri parmaklarınızın ucunda dünyanın en popüler spor oynamanın heyecanını koydu.
OUT ROCK - FIFA STYLE
Vampire Weekend Güneş'in İmparatorluğu'ndan sıcak sanatçılar ile bir katil soundtrack. Sadece FIFA getirebilir destansı bir müzik var!
DAHA İSTİYOR?!
Üç ekstra modları kilidini açmak için oyunu yükseltme: Müdür, Turnuva ve Kick Off!
Seni seviyorum oyunu. Sizin için canlı bir oyun. BİZ FIFA 14 ARE!
FIFA 14 İngilizce, Fransızca oynanabilir, İtalyanca, Almanca, İspanyolca, Japonca, Çince, Korece, Hollandaca, Rusça, ve Brezilya Portekizcesi. Dünyada sahayı vurdu!
Bu oyun üstün grafiklere sahip ve gerçek bir futbol liglerinde, takımları ve oyuncuları ton ile doludur. Emin cihazınızda boş alan en az 1.35GB sahip olun.
Gerekli Android O / S: 2.3.3 +

kaynk : http://www.androidfreedownload.net/tr/android-games/sport-games/fifa-14