Nitro Nation Drag Racing

Nitro Nation Drag Racing




Nitro Nation Drag Racing

Sıcak asfaltın hala dumanı üstündeyken sizler Amerikan’ın en güzel yerlerinde gerçek bir araba yarışı deneyimi içinde kendinizi göstereceksiniz. Sahip olduğunuz en iyi sistemler ile karşınıza çıkacak olan Nitro Nation Drag Racing ile dünyanın en hızlısı olduğunuzu kanıtlamaya ne dersiniz?
1000HP süper arabalar ile dünyada en hızlı supercar ve 50 + resmi lisanslı arabalarının sürücüsü olabileceğiniz oyunumuzda rüya gibi bir dünya içinde otomobiller alacaksınız, performanslarını yükselteceksiniz ve her zaman birinci gelmek için uğraşacaksınız.
Online oyun şansı da sunan Nitro Nation Drag Racing oyunumuzda isterseniz tek başınıza isterseniz de arkadaşlarınızla birlikte hızın tadını çıkartacaksınız. İkonik bir Skyline GT – R ile başlayacağınız ve ardından gelen klasik 69 ‘ Mustang , ya da yepyeni bir BMW M3 ile yola devam edeceksiniz. Nihai sürüş makinesi olarak kendinizi göstermek için daha ne bekliyorsun?
1000’den fazla araba seçimini sunan nadir oyunlardan biri olan Nitro Nation Drag Racing’in tamamen ücretsiz olması da büyük bir artı. Eğer düz bir çizgide yarışın kolay olduğunu düşünüyorsan gerçekten çok ama çok yanılıyorsun dostum…
Son derece gerçekçi grafikler ve ses efektleri ile özel olarak geliştirilmiş olan Nitro Nation Drag Racing ile macera sizleri bekliyor…


                                   TIKLA İNDİR

Bir önceki yazımız olan Flippy Bird başlıklı makalemizde Flippy Bird dowland ve Flippy Bird indir hakkında bilgiler verilmektedir.


kynk : http://www.wotinfo.org/nitro-nation-drag-racing.html