Adobe Flash Player v11.1 – Android İçin Flash Player APK

Adobe Flash Player v11.1 – Android İçin Flash Player APK


 
                                                        DAHA FAZLASI İÇİN TIKLA



adobe-flash-player



Adobe firması Android için Adobe Flash Player‘ı kullandırmayacak. Android 4.0.x üstü versiyonlar için flash desteği kalkacak. Bunu markette Flash Player uygulamalarının kalkmasından yada mevcut olanların hiçbir işe yaramadığından anlamışsınızdır.
Peki bizler Android 4.0x versiyon ve üstü sistem yüklü telefonumuzdan Flash Player oynatıcılı bir siteden film seyredemeyecek yada basit Flash oyunların olduğu bir sitede oyun oynayamayacakmıyız ? Tabiki de tüm bu işlemleri gerçekleştirebileceğiz.
Şunu ayrıca belirtmek isterim. Android cihazında Google Chrome tarayıcısı kullananlar Adobe Flash Player gerektiren hiçbir uygulamayı açamayacaklardır. Anlatacaklarım Google Chrome kullanmayanlar içindir.
linkinden android apk dosyasını indirin. İnen install_flash_player_ics.apk dosyasını bulup yükleyin. Yükleme tamamlandıktan sonra artık telefonunuz Flash desteğine kavuşmuş olacaktır.
Notlar: Google Chrome tarayıcısında bu işlemleri yapsanız dahi Flash desteği alamayacaksınız. Bu sebeple daha önceki yazılarımızdan olan Dolphin Browser ‘ ı android cihazınıza kurarak webde gezinme hızınızı arttırabilir ve Flash içeren sitelerde tüm içeriği görüntüleyebilirsiniz.

                                                    DAHA FAZLASI İÇİN TIKLA


KAYNAK: http://www.indirapk.com/adobe-flash-player-v11-1-android-icin-flash-player-apk/#.VFNrVcJ_ut8