Rival Knights1.0.0o APK

Rival Knights 1.0.0o APK




Rival Knights










Gameloft yıl içinde bazı şaşırtıcı oyun yaptı ve şimdi onların Android için yeni oyun Rival Knights getirmek. Bu dokunmatik ekranlarında aksiyon dolu, en sezgisel ve görsel olarak çarpıcı şövalye savaş oyunu biridir.Hikayesi, bir meydan okuma istiyor ve aynı zamanda onun krallığına büyük bir borç ödemek zorunda krala biraz para vermek için çalışırken, şöhret ve zafer kazanmak isteyen bir şövalye olduğunu temelde. Kral şövalye gibi polemiğe girmek! Sen hassas zamanlama ve amacı ile savaş becerileri netleştirmek için.Oyun onların kalelerini ve tahtlar ele geçirmek için 5 fersah fersah savaşa acımasız düşmanlar ve rakip klanlar getirecektir. , Krallık arasında bir maceraya atılmak olmak bir şampiyon ve tarihe adınızı etch!

Büyük mekaniği ve telefonunuz için oyun mükemmel. Gerçekten başlangıç kapalı eğlence sağ insanların büyük bir grup koymak değildir çünkü kazanmak mümkündür ödüller ile bazı eğlenceli multi-player ile güzel bir yapısı vardır ve karşı konum insanlar düzeyidir. Bunlar sizin ve insanlar için sıkıntılı zamanlar. Sizin krallık borç olduğu, savaşta öldürülen kral, kimse Şampiyonlar Thrones iddia etti ve düşman klanlar krallığın sınırlarında toplanıyorlar. Epik bir yolculuğa çıkacaksınız ve bu ücretsiz yeni jousting oyun yoğun yalnız ve çok oyunculu sorunlar aracılığıyla yol savaş için hazır olsun. Kale macera ve eylem arayışı içinde kaleye Yolculuk. Arkadaşlarınızla Şampiyonlar Thrones iddia.Turnuva göğüs kapmak ve korkunç Rab kurnaz elinde sizin krallığını kurtarmak, Jousting bir efsane haline.

Rakip Knights inanılmaz eğlenceli bir oyun, harika bir hikaye modu ve genel de büyük grafik. Hiçbir uygulama alımlarında can sıkıcı, ama eğer ihtiyacınız varsa o kullanılabilir. Bu kontrol ve asmak almak çok kolaydır. Ve çok çok iyi freemium yok.Oyun direkt isabet veya mükemmel hız başlamak getting çok tatmin edici. Çok zorlayıcı Henüz oynamak için basit, grafik, ragdoll fizik ve ses efektleri inanılmaz, hemen hemen her darbe hissedebilirsiniz. Sonsuz bir çok sürükleyici bir UI, dengeli ve cilalı bir oyun ile eğlenceli bu oyun bir anlık klasik yapmak, size bir mobil cihazda oynuyorsanız unutacak.





VEYA BURADAN İNDİR



Dosya Bilgileri

KULLANICI PUANI
12345
5/4.0/31
EKLENME TARİHİ
UYUMLULUKAndroid 
SİSTEM GEREKSİNİMİAndroid 4.0 ve üzeri
DOSYA BOYUTU23.7 MB
İNDİRİLME10887
DİL DESTEĞİTürkçe, İngilizce
LİSANSÜcretsiz
YÜKLEYENhsnDnz
CEPDEID5788