Matematik Oyunu: Dört İşlem apk indir



Matematik Oyunu: Dört İşlem apk download, Matematik Oyunu: Dört İşlem APK File, Matematik Oyunu: Dört İşlem APK DATA, Matematik Oyunu: Dört İşlem MOD APK

 Matematik Oyunu: Dört İşlem  Matematik Oyunu: Dört İşlem  Matematik Oyunu: Dört İşlem  Matematik Oyunu: Dört İşlem  Matematik Oyunu: Dört İşlem  Matematik Oyunu: Dört İşlem  Matematik Oyunu: Dört İşlem  Matematik Oyunu: Dört İşlem  Matematik Oyunu: Dört İşlem  Matematik Oyunu: Dört İşlem  Matematik Oyunu: Dört İşlem  Matematik Oyunu: Dört İşlem  Matematik Oyunu: Dört İşlem  Matematik Oyunu: Dört İşlem  Matematik Oyunu: Dört İşlem

Ek bilgiler


Dört işlem matematik oyunu sayesinde matematik bilginizi ve becerinizi geliştirebilir, küçüklere oyun oynayarak matematiği öğretebilirsiniz. Oyunlaştırma yöntemiyle hem öğrenecek, hem matematiği sevecekler.

-Skor tablosu ile skorunuzu arkadaşlarınızla ve dünyayla karşılaştırabilirsiniz.
-Kaliteli grafikler, kullanıcı dostu arayüzü ile soruları çözdükçe, sıkılmadan öğrenecek ve eğleneceksiniz.
-Tüm güncel Android Cihazlarla uyumludur.
-Oyunu arkadaşlarınızla paylaşabilir, kendinize yeni rakipler edinebilirsiniz.
-Oyun içerisindeki sesler ve animasyonlar ilginizi çekecek, çocuğunuzun elinden zorla alacaksınız.

Oyun içerisinde eklenmesini, değiştirilmesini, gelişmesini istediğiniz herşeyi yorumlar kısmında yazmanız bizim için çok önemli. Nasıl isterseniz o şekilde şekillenecektir oyun.

Neden reklam satmıyoruz?
Reklam kullanmak telefonunuzun daha hızlı şarj tüketmesine ve internet verisi kullanmasına sebep olur. Ayriyeten oyun dosya boyutu artar, cihazınızı daha çok meşgul eder. Reklamsız oyun en doğru seçimdir.

İyi eğlenceler! Öğrenmeye sakın ara vermeyin.
-Alpspot



Tarih: 30 Aralık 2016
Kategori: Eğitici
Yüklenme Sayısı: 1 - 5
Mevcut Sürüm: 1.0001
Gereken Android sürümü: 2.3 ve üzeri


<<<<< Download >>>>>