Star Wars™: Force Arena apk indir



Star Wars™: Force Arena apk download, Star Wars™: Force Arena APK File, Star Wars™: Force Arena APK DATA, Star Wars™: Force Arena MOD APK

 Star Wars™: Force Arena  Star Wars™: Force Arena  Star Wars™: Force Arena  Star Wars™: Force Arena  Star Wars™: Force Arena  Star Wars™: Force Arena  Star Wars™: Force Arena  Star Wars™: Force Arena  Star Wars™: Force Arena  Star Wars™: Force Arena  Star Wars™: Force Arena  Star Wars™: Force Arena  Star Wars™: Force Arena  Star Wars™: Force Arena  Star Wars™: Force Arena  Star Wars™: Force Arena  Star Wars™: Force Arena  Star Wars™: Force Arena

Ek bilgiler


Star Wars™: Force Arena'da, Rogue One™: A Star Wars™ Hikayesi'nin sevilen karakterleri de dahil olmak ikonik Star Wars™ karakterlerine önderlik edip tüm dünyadan oyunculara karşı adrenalin yüklü gerçek zamanlı savaşlar vereceksiniz!

Oyuncular, 80'in üzerinde geliştirilebilir karakterden bir deste hazırlayıp galaksi hakimiyeti için verilen savaşta galip gelmeye çalışacaklar.

Oyuncular tek başlarına oynayabilecekleri gibi İttifak modunda birlikte savaşmak için arkadaşlarını da çağırabilecekler. Arenada rakiplere karşı alınacak galibiyetler sıralamada yüksek bir konum ile ödüller, özel karakterler ve bonus eşyalar getirir.

Oyuncular, Han Solo ve Chewbacca gibi favori ikilileriyle desteler oluştururken strateji becerilerini sınayacaklar. Bu ikililerin avantajlarını savaş içinde doğru kullanmak, galibiyetle yenilgi arasındaki ince çizgiyi belirleyebilir.

Star Wars™: Force Arena, karakter toplama sistemi, etkin geliştirmeler ve gerçek zamanlı PvP savaşlarının hassas kontrolleri ile eşsiz bir mobil oyun deneyimini sunuyor.
Birliklerini yönet ve arenanın efendisi ol!



Tarih: 11 Ocak 2017
Kategori: Strateji Oyunları
Yüklenme Sayısı: 500.000 - 1.000.000
Mevcut Sürüm: 1.3.19
Gereken Android sürümü: 4.0 ve üzeri


<<<<< Download >>>>>