Bezelye Bulmacalar Fizik Rekla apk indir



Bezelye Bulmacalar Fizik Rekla apk download, Bezelye Bulmacalar Fizik Rekla APK File, Bezelye Bulmacalar Fizik Rekla APK DATA, Bezelye Bulmacalar Fizik Rekla MOD APK

data-docid="com.rangii.brainiton.adfree" "CAIaJwojEiEKG2NvbS5yYW5naWkuYnJhaW5pdG9uLmFkZnJlZRABGANCAA=="NOYVJiwMo0Q">  Bezelye Bulmacalar Fizik Rekla  Bezelye Bulmacalar Fizik Rekla  Bezelye Bulmacalar Fizik Rekla  Bezelye Bulmacalar Fizik Rekla  Bezelye Bulmacalar Fizik Rekla  Bezelye Bulmacalar Fizik Rekla  Bezelye Bulmacalar Fizik Rekla  Bezelye Bulmacalar Fizik Rekla  Bezelye Bulmacalar Fizik Rekla  Bezelye Bulmacalar Fizik Rekla  Bezelye Bulmacalar Fizik Rekla  Bezelye Bulmacalar Fizik Rekla  Bezelye Bulmacalar Fizik Rekla  Bezelye Bulmacalar Fizik Rekla  Bezelye Bulmacalar Fizik Rekla  Bezelye Bulmacalar Fizik Rekla  Bezelye Bulmacalar Fizik Rekla  Bezelye Bulmacalar Fizik Rekla  Bezelye Bulmacalar Fizik Rekla  Bezelye Bulmacalar Fizik Rekla  Bezelye Bulmacalar Fizik Rekla  Bezelye Bulmacalar Fizik Rekla

Ek bilgiler


Bezelye Bulmacaları Fizik, stratejik bulmaca oyunları dünyasında eşsiz bir fikir. Bu oyun tamamen dikkat gerektiriyor, çünkü bezelyeleri geçmek için zamanında çizgiler çizmeniz gerekiyor. Zaman yönetimi bulmaca oyunlarını oynamak isterseniz, bu yeni stratejik oyunu bağımlı kılacaktır.
Bezelye Bulmaca Fizikinin bağımlılık özelliklerini ve kontrollerini kontrol edelim.

Bezelye Fikir Bulmacalar Fizik:

Böyle basit ama zorlu bir android bulmaca oyunu asla oynayamazsınız. Göreviniz, bezelyeleri bir hedef noktaya geçirmektir. Bunun için ekranda parmağınızla çizgiler çizmeniz gerekir. Dik açığa sahip bir çizgi çizerseniz bezelye engellerle dokunarak yok olur. Ancak, o satıra tekrar dokunarak herhangi bir satırı kolayca kaldırabilirsiniz.

Sınırsız Özellikler:

Endişelenmeyin, sınırlı oyun özellikleriyle bu oyuna kesinlikle bağlı değilsiniz. Bu ücretsiz stratejik bulmaca oyununda sınırsız Bezelye, Çizgi ve Zamanınız var. Bu, sınırsız özelliklerin bu oyunu kolaylaştırdığı anlamına gelmiyor. Bu oyunun her aşamasında düzinelerce beyin bozma bulmacası bulacaksınız.

IQ Bulmaca Aşamaları:

Bezelyeli Bulmacalar Fizik başlangıç

Tarih: 23 Şubat 2017
Kategori: Bulmaca
Yüklenme Sayısı: 1 - 5
Mevcut Sürüm: 1.1
Gereken Android sürümü: 2.3 ve üzeri


<<<<< Download >>>>>