ZAYNmoji apk indir



ZAYNmoji apk download, ZAYNmoji APK File, ZAYNmoji APK DATA, ZAYNmoji MOD APK

 ZAYNmoji  ZAYNmoji  ZAYNmoji  ZAYNmoji  ZAYNmoji  ZAYNmoji  ZAYNmoji  ZAYNmoji  ZAYNmoji  ZAYNmoji  ZAYNmoji  ZAYNmoji  ZAYNmoji  ZAYNmoji  ZAYNmoji

Ek bilgiler


ZAYN tarafından yaratılan resmi ZAYN emoji uygulaması çıktı. ZAYN'ı ister müziği, ister modası için seviyor ol, ister onun sadece sevgilisi olmayı diliyor ol... ZAYNmoji'yi hemen indir ve arkadaşlarınla ZAYNmoji çıkartma ve GIFleriyle mesajlaşmaya başla.

250'ı aşkın çıkartma ve 3 animasyon sayesinde, her şey için bir ZAYNmoji bulunur! Ne demek istediğinden emin değil misin? ZAYN, senin adına söylemek üzere bir sürü emoji ekledi!

ZAYNmoji Özellikleri:

• ZAYNmoji çıkartmaları
• Hareketli ZAYNmoji GIFleri
• ZAYN'dan alınmış metin içeren ZAYNmoji çıkartmaları
• Bütünleşik QWERTY Klavye

UYUMLULUK
ZAYNmoji, görsel veya GIFleri, yüklenmiş, isteğe uyarlanmış bir klavyeden kopyalayıp yapıştırabildiğiniz tüm mesajlaşma uygulamalarında çalışır.

GİZLİLİK BİLDİRİMİ
3'üncü kişi emoji uygulamaları, TAM ERİŞİM'in etkin olmasını gerektirir. Endişelenmeyin; hiç kişisel bilgi toplamayız ve tuş darbelerinizi herhangi bir biçimde kaydetmeyiz. Gizliliğiniz bizim için önemlidir.

SIKINTI MI YAŞIYORSUNUZ?
ZAYNmoji isteğe uyarlanmış klavyeyi yüklemekte sorun mu yaşıyorsunuz? Daha fazla bilgi için yerleşik talimatlara bakın. Bunun faydası dokunmazsa, support@tikgames.com adresinden bizimle iletişime geçin. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

Tarih: 27 Şubat 2017
Kategori: Eğlence
Yüklenme Sayısı: 10 - 50
Mevcut Sürüm: 0.1.10
Gereken Android sürümü: 4.1 ve üzeri


<<<<< Download >>>>>