4x4 Off-Road Rally 3

                        4x4 Off-Road Rally 3



4x4 Off-Road Rally 3


4x4 Off-Road Rally 3

Arazi tipi arabalar ile gerçek bir yarış deneyimi içinde sizleri maceraya ortak edecek olan 4x4 Off-Road Rally 3 oyunumuzda birbirinden güzel araçlar ile farklı bir yarışın tadını çıkartmaya hazır mısınız? Eğer cevabınız evet ise hemen maceraya atılın...

Birbirinden gerçekçi fizik motoru sistemleri ile hazırlanmış görevlerinde offroad araçları ile kendinizi gösterme imkanı verecek olan oyunumuzda rakiplerinizi acımasız bir macera ile baş başa bırakacaksınız. Hız freaksınızı her zaman en üstte tutun ve kaza yapmaktan korkmayın!

En zorlu doğa koşulları ile sizleri karşı karşıya bırakacak olan 4x4 Off-Road Rally 3 oyunumuz ile sizler alacaksınız arabanın yönetimi elinize ve önünüze çıkan hiç bir engeli tanıdan dere tepe düz gideceksiniz. Kimi zaman zorlu taşlarla dolu patikalardan gidecek, kimi zaman derinliği çok olmasa da göller içinden geçecek ve çamurlara bata çıka bitiş çizgisine gideceksiniz.

Alanında iyi bir çok rakip ile sizleri karşı karşıya getirecek olan 4x4 Off-Road Rally 3 oyunumuzda hem çok eğleneceksiniz hem de maceranın tadını çıkartacaksınız!





kynk: http://mobil.oyunindir.gen.tr/4x4-off-road-rally-3/