Şahin Honda Drift

                        Şahin Honda Drift



Şahin Honda Drift


Şahin Honda Drift

İşte Türk araba tarihinin en unutulmaz iki ismi şimdi bu oyunda buluşuyor! Gerçek mücadele ve farklı sistemleri ile her zaman yanınızda olacak olan Şahin Honda Drift oyunumuzda direksiyon ayarlama özelliği ile çok daha havalı ve gerçekçi!

Yabancı marka arabalar yerine biraz daha tanıdık bir isim arayanlar için gelen bu harika oyunumuzda direksiyonu ister büyültebilirsiniz ister küçültebilirsiniz. Seçim sizin. Sizden tek beklenen korkusuz bir şekilde araba kullanmanız! Eğer bunu da yapabilirim diyorsanız o zaman hemen Şahin Honda Drift oyunumuzu indirmelisiniz!

İlk oyunundan daha zevkli bir drift sistemi sunan Şahin Honda Drift oldukça geliştirilmiş ve her geçen gün yenilenmeye de devam ediyor diyebiliriz. Oyuna yeni arabalarda ekleyen ekibin sonunda çıkardığı işe emin olun ki bayılcakasınız. Çoğu telefona uyumlu hale getirilmiş olan Şahin Honda Drift oyunumuz Android işletim sistemli mobil araçlar için özel olarak geliştirilmiştir. Araba istekleriniz veya isteğiniz bir şey özellik ve sıkıntıları yorum olarak yazabileceğiniz ve ekip tarafından değerlendirilecek olan Şahin Honda Drift oyununda her şey sizin için düşünülmüş
Air Süspansiyon, Şahin,Honda Civic Sedan,S2000,Typer(Tayyar) ve daha bir çok özelliği ile Şahin Honda Drift sizi bekliyor!




kynk: http://mobil.oyunindir.gen.tr/sahin-honda-drift/