Cars: Fast as Lightning APK

                                             Cars: Fast as Lightning APK





Cars: Fast as Lightning APK-Şimşek McQueen ve Mater Radiator Springs araba yarışı ekstravaganza ev sahipliği ve bazı hız gerekir! Eğer oynamak için sürücü var mı?
Hızlı ve nitro arabalar karakter olarak ücretsiz Yarış, çarşı yarış ücret! Sonra Yıldırım ve onun arkadaşları kendi 3D Radiator Springs, ev inşa gidin. Gelişen bir şehir mütevazı bir kasabadan gitmek izleyin!
Bu parlaklık ve Yıldırım gibi hızlı olmak için zamanı 



RESMİ DISNEY • Pixar Cars OYUN!
• Mater, Francesco, ve daha fazlası! dahil olmak üzere çocuklar ve hayranları aşk için geldim karakterlerin eğlenceli kişiliğini yakalayan, gerçek arabalar deneyimi içine sürün
• şaşırtıcı ses ile yüksek kaliteli animasyonlu cutscenes oyna Lightning McQueen! sesi Owen Wilson dahil olmak üzere, oyunculuk
yükseltme ve ilginç boya işleri ile özelleştirebilirsiniz 20 Otomobil karakter olarak ırk, coşkulu Francesco Bernoulli efsanevi Şimşek McQueen Gönderen •! Radiator Springs Araba, Tuner Araba, Casus Araba, ya da Uluslararası Racer olarak yarışı!
YÜKSEK OKTAN, özelleştirilebilir arcade yarış!
• Eğer hız mısınız? Ile ivme ücret yarış oyunları sizin kaputta ısı bina hissetmek kolay öğrenmek kontrolleri, hızlı nitro artırır ve diğer yüksek hızlı sürprizler!
bir tamamen özelleştirilebilir yarış oyunu •! Trenleri Rocky Döngüler itibaren! Eğlenceli stunts gerçekleştirmek için bir 3D parça inşa
• nitro vur ve GO! Free-for-all haftalık turnuvada onların track kez yenmek için arkadaşlarınıza karşı oynayın ve en iyi sürücü!
KENDİ Radiator Springs YAP!
• Luigi Casa Della Lastikleri ve Fillmore’un Taste-In dahil olmak üzere 30 interaktif şehir binaları, featuring Radiator Springs kurma oyunu,!
• Disney Neredeyse her karakter, bina ve ikonik simgesel – Pixar yarışçısı filmler güzel yaratılan Tüm sevimli ve eğlenceli animasyonlar ile 3D grafik,!
Pixar film, şehir ya da kasaba bina, ücretsiz arcade oyunları, yarışçı oyunları, Lightning McQueen, Mater, Francesco ve Otomobil karakterlerin geri kalanı – Disney hayranları için!

                                                                                     TIKLA İNDİR 
   
                                                                          DAHA FAZLASI İÇİN TIKLA

Rar şifresi:http:www.appbox.gen.tr

Kırık Linkler için lütfen yorum yapınız.


KAYNAK: http://www.appbox.gen.tr/2014/10/cars-fast-as-lightning-apk/