The great prank war APK

The great prank war APK



DAHA FAZLASI İÇİN TIKLA



Sayısız eşek şakası gücüyle Mordecai, Rigby, Kas Adam ve Skips’e parkı Gene ile yardakçılarının elinden geri almalarına yardım et!
SÜREKLİ DİZİYE YENİ BİR BAKIŞ!
Rakip park olan East Pines’ın yöneticisi Gene, eşek şakası savaşını kazanıp parka egemen olabilmek için zamanda geri gitmek üzere bir zaman makinesi ele geçirir. Artık parkı geri almak kahramanlarımıza kalmıştır fakat o kadar kolay olmayacaktır! Oyunda maksimum şaka ortamı yaratması için harika ve yeni karakter tasarımları ile animasyon tarzları da mevcut



HEM SALDIRI DA HEM DE SAVUNMADA OYNA!
Bu aksiyon dolu kuleli savunma karışımı oyununda düşman kulelerine saldırıp onları yok edeceksin ve böylece savunma için kendi kulelerini inşa edebileceksin, bunu yaparken bir yandan da Gene’in park korucularından, animatronik ayılardan, alevli sosislilerden, dans eden kasetler ve daha fazlasından oluşan bitmeyen ordusuyla savaşacaksın!
ŞAKALARI SALIN!
Oynamak için Mordecai, Rigby, Kas Adam veya Skips’i seç. Her biri özel bir şaka türünde özel eğitim almıştır ve kötü adamlara zarar vermek için benzersiz güçleri vardır. Kuleler bile şaka temalıdır ve mekanını korumak için yumurtalar, yapıştırıcı, osuruk minderleri ile başka hileleri kullanırlar.
DÖRT MEVSİMLİK EĞLENCE!
Bu uzun süreli eşek şakası savaşında sonbahar, kış, ilkbahar ve yaz mevsimlerini kapsayan seviyeler var. Her mevsim, tekrar oynamayı güzelleştiren zorlu görevlerle dolu farklı seviye tasarımlarını beraberinde getiriyor ve bunlara ek olarak becerilerini sonuna kadar kullanmanı gerektirecek dört destansı elebaşı savaşı da var.
BÜYÜK ŞAKA SAVAŞI’ndaki en gülünç savaşlarla kendine bir yol çiz!

                                                                      TIKLA İNDİR
                                                             DAHA FAZLASI İÇİN TKLA

Rar şifresi:http:www.appbox.gen.tr

Kırık Linkler için lütfen yorum yapınız.


KAYNAK: http://www.appbox.gen.tr/2014/07/the-great-prank-war-apk/